Akció!

Baseus 2.4A töltőkábel – adatkábel, 4 féle színben, 1 méteres hosszban

Baseus gyorstöltő kábel. A csatlakozófej és a kábel találkozása megerősített, hogy ne törhessen el a kábel.  A csatlakozófej alumínium ötvözetből készült. Nem csak szép, de ellenálló is: nem oxidálódik, nem korrodálódik.

Original price was: 2490 Ft.Current price is: 1290 Ft.

További információk

Tömeg N/A
Szín

, , ,

Csatlakozó

Lightning dugó, USB A dugó

SKU N/A Kategória Címkék , ,

Termék leírás

Baseus töltő- és adatkábel jó választás lehet, abban az esetben, ha lemerülőben lévő készülékedet gyorsan és biztonságosan szeretnéd feltölteni. A csatlakozófej és a kábel találkozása megerősített, így a kábel nem törik. A csatlakozófej elegáns alumínium ötvözetből készült, az igényes kidolgozás mellett, igen ellenálló is, hiszen nem oxidálódik és nem korrodálódik.

A kábel, egy arra alkalmas adapterrel párosítva, gyorstöltésre is alkalmas. Maximálisan stabil adatátvitelt biztosít. A kábelt divatos textilborítással látták el, ezen kívül rendező szíj is tartozik hozzá. Törés és gabalyodás elleni védelem ellátott, így nem kell aggódnod, hogy a kábel, használata vagy hordozása közben, táskában vagy autóban, megtörik, összegabalyodik. A kábelhossz 1 méter.

Termékjellemzők:

  • anyaga: nylon + alumínium ötvözet
  • gyorstöltésre alkalmas (megfelelő adapterrel)
  • 1 méter  kábelhossz
  • töltő- és adatkábel
  • 2.4A
  • stabil, biztonságos adatátvitel
  • megtörés és gabalyodás elleni védelemmel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baseus 2.4A töltőkábel – adatkábel, 4 féle színben, 1 méteres hosszban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .